MR. INCOGNITO

Olen Taikuri Mr. Incognito ja minut on luonut Mika Väkeväinen.

Kun olet järjestämässä pientä tai suurta tapahtumaa, kuten perhejuhlia, yritystilaisuutta, pikkujouluja, messuja tai muuta tilaisuutta, johon tarvitset erityisen erikoista ja mieleenpainuvaa ohjelmaa, tarjoan käyttöösi lähes 40 vuoden kokemustani  esiintyjänä.

Mikäli olet etsimässä tilaisuuteesi ohjelmaa, joka taatusti muistetaan ja josta puhutaan, miksi et tilaisi taikuria loihtimaan tilaisuuteesi tunnelmaa?

Minulta saat juuri sinun tilaisuuteesi suunnitellun, yksilöllisen taikaohjelman, oli tilaisuutesi sitten muutaman hengen intiimi yksityistilaisuus tai satojen ihmisten suurtapahtuma. Yritystapahtumissa ja messuilla on mahdollista toteuttaa taikaa yrityksen tuotteilla ja toimia myynninedistämisessä taikuuden keinoin.

Tarjolla on niin perinteistä stand-up -tyyppistä estraditaikaa, lastentaikuutta tai lähitaikuutta. Ohjelman pituus suunnitellaan yhdessä asiakkaan tarpeet ja tilaisuuden luonne huomioiden. Lastentaikuudessa taikaohjelmaan voidaan lisätä myös ilmapalloeläinten muotoilua lapsille.

Tarvittaessa pitkä kokemukseni puhetyöläisenä ja juontajana on käytettävissäsi.


                TAIKUUTTA TAIDOLLA JA VIIHDYTTÄVÄSTI                                        
                                                   *    *    *                                        

                       TÄÄLTÄ PESEE - HÄRIFRÅN TVÄTTAS
                                    

                                              044-296 6868

miiii
miiii
+
mika8
mika8
+